Itt találsz meg:

Kuti Laura Tünde 
Kecskemét, Széchenyiváros
(a SPAR mögött)

Telefon (09-től 20-ig):
+36/30-3372-760

E-mail:
klola216@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap
9.00 - 20.00

Hírek

Megosztás

Access Energetics Facelift fiatalító, ránctalanító

Access Consciousness Energetikai Facelift

Access Energetic Facelift Kecskemét

Lehetséges, hogy fiatalabbnak érezd magad és fiatalabbnak nézz ki botoxos injekciók, akupunkturás tűk vagy a test egyéb traumatikus beavatkozása nékül?

Az Access Consciousness Energetikai Facelift egy elképesztő eljárás, ami visszafordítja az örgedés jeleit az arcon és hasonló hatást ér el az egész test területén. Itt kizárólag energiák dolgoznak, amik feltöltik és regenerálják a sejteket. Ilyenkor nevén nevezve az idevonatkozó energiákat előhívjuk és engedjük, hogy kifejtsék jótékony hatásukat. Ezt a test bármely részén lehet alkalmazni. Ha folyamatosan csinálod, legalább 20-szor, akkor ez a folyamat maradandó lesz.

(Csak megsúgom, hogy betegség, sérülés esetén előszeretettel használom, mert a sejtmegújító hatása miatt, gyorsabb gyógyulásra lehet számítani. Talán a Reiki-hez tudnám hasonlítani a gyógyhatást.)

Az Access Consciousness Energetikai Facelift különbözik minden más alternatívától, mert ez gyengédebb, finomabb és könnyedebb számodra és a testednek.

Access Energetikai Facelift Kecskeméten

Az Access Consciousness Energetikai Facelift szakmailag elfogadott világszerte a SPA-kban, a masszázs rendelőkben, öregedés elleni centrumokban, plasztikai sebészeti rendelőken és wellness centrumokban.