Itt találsz meg:

Kuti Laura Tünde 
Kecskemét, Széchenyiváros
(a SPAR mögött)

Telefon (09-től 20-ig):
+36/30-3372-760

E-mail:
klola216@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap
9.00 - 20.00

Hírek

Megosztás

Bemutatkozás

Szerettel köszöntelek!


Kuti Laura Tünde vagyok, Kecskeméten élek.


2011 óta foglalkozom terápiás kezelésekkel. Mindig is kerestem a leghatásosabb és leggyorsabb stresszoldó módszereket, hogy mielőbb át tudjalak segíteni a régóta fennálló vagy újonnan jelentkező problémáidon.


Elsőként tanultam meg a Reikit, azután az Agykontrollt. Ránéztem a Szellemsebészetre, az NLP-re. Megtanultam a Kapcsolatteremtő Gyógyítást is. Egyenként azonban nem találtam kielégítőnek, ezért kombinálni is szoktam a módszereket, mert azt tapasztaltam, hogy felerősítik egymás hatását.


Rátaláltam az Access Consciousness-re, ami egy rendhagyó lehetőség a tudatosság útján. Másképp láttatja velünk a világot, a valóságunkat, rámutat dolgokra, amiket eddig nem vettünk észre, mert hát ugye a fától nem nagyon látjuk az erdőt.


Elsajátítottam a hipnózist, a Katatim Imaginatív Terápiát, amik szépen, szimbólumokkal teszik helyre a tudatalattiban a dolgokat. Ha arra van szükség, akkor a mesmerizmus technikáját is használom.


De a leggyorsabb stresszoldó és énkép változtató módszerek, mint például a szemmozgás terápiák, Mirror-módszer, Light-teraphy akár néhány perc alatt képes megszüntetni a problémádat. Más ember megy ki az ajtón, mint aki bejött. Na persze nem teljes személyiség cseréről van szó, hanem a számodra zavaró problémádat leveted, mint egy ruhadarabot és nem hurcolod tovább, megakadályozva ezzel, hogy gördülékenyen haladj életed útján arra, amerre szeretnél.


Ha nem tudod konkrétan mi az, ami zavarja életed folyását, semmi gond! Megkeressük együtt.


Figyelj a belső hangodra! Mit érzel most? Ezt kerested?

 

Amennyiben egy tágas, szabad érzés jelentkezett, akkor várlak szeretettel!