• A kényeztetés mindenkinek jár

  A kényeztetés mindenkinek jár

 • Ha igazi kikapcsolódásra vágysz

  Ha igazi kikapcsolódásra vágysz

 • Az érintés művészet

  Az érintés művészet

 • Ha igazán jó kezekben akarod érezni magad

  Ha igazán jó kezekben akarod érezni magad

 • Pihenés és relaxáció felsőfokon

  Pihenés és relaxáció felsőfokon

Hogyan lehetséges megváltoztatni az örökölt vagy kialakult betegségeket?

2020.04.03.

Az öröklöttnek nevezett betegségeknek csak egy része az. A többi szerzett, akkor is ha valamelyik szülő már rendelkezett vele.

Hogyan lehetséges megváltoztatni az örökölt vagy kialakult betegségeket?

Az öröklöttnek nevezett betegségeknek csak egy része az. A többi szerzett, akkor is ha valamelyik szülő már rendelkezett vele.

Minden családnak van saját energetikai légköre, hangulata, amire a családtagok egyenként reagálnak. Ki hogyan reagál, aszerint alakul ki nála valamiféle testi tünet. Mivel a gyerekek a viselkedést, reagálást is tanulják a szüleiktől, nevelőszüleiktől, ezért fordulhat elő, hogy nekik is ugyanaz a testi tünet jelentkezik. Bár ez egy hosszabb téma.
Emiatt van az, hogy egy gyermek nem a vérszerinti szülei betegségeit mutatja, hanem a nevelőcsaládét.

A sejtjeinkben velünk született adattároló egység a DNS olyan, mint a számítógépben a merevlemez. Ezen van a működésünkhöz szükséges program (operációs rendszer) és adatok a múltból.

Hét éves korunkig mentális védelem (tűzfal) nélkül minden adat ráíródik, amivel a kicsi találkozik, nem szelektál.
Ezért nagyon fontos odafigyelni arra, hogy a picik mit hallanak, látnak, érzékelnek. Mivel minden mélyen beléjük vésődik. Akkor is, ha nem emlékeznek rá, a tudatalatti rögzítette, és mint egy számológépen beragadt 5-ös nyomógomb, az összes számitásba bekalkulálja az 5-öst.

Amikor vírus, sugárzás, mérgezés vagy baleset módosítja az egészségünk állapotát, ez olyan számítógépes nyelven, mint amikor egy külső adathordozóról kerül be közvetlen olyan adat, amit nem kértünk.

A testi tünetek 80 százalékát azonban mentális stressz okozza. Minél tovább fennáll a stresszhelyzet, annál jobban bevésődik, egy új idegpályát kialakítva,, mint egy kitaposott ösvényt, és már önállóan járja az útját nap, mint nap. Már arra sem emlékszünk sokszor, hogy mikor kezdődött.

A jó hír az, hogy ezen lehet változtatni.

Eddig azt gondolták a tudósok, hogy a DNS egy törvénykönyvhöz hasonlít, ami meghatározza, hogy miként kell élnünk, viselkednünk, kinéznünk.

Az epigenetika tudománya már elismeri, hogy nem szentírás, amit tartalmaz. Ami benne van, az csak a jelenlegi állapotunkat tükrözi, ami ha nem tetszik, változtathatunk rajta.

Ezt az állapotunkat, amit most élünk, évek, évtizedek alatt alakítottuk ki, berögzült. Emiatt és attól függően, hogy mennyire vagyunk képesek elfogadni a változtatás lehetőségének a tényét, határozza meg, hogy mennyi időbe telik átírni az információt. Hétköznapi nyelven hiszel-e benne?

Amikor Jézustól kértek segítséget, azt felelte nekik, hogy „Legyen néked a te hited szerint!” (Máté 9:29; 8:13)

A változtatásnak több technikája lehetséges.

Itt néhányat megemlítek.

Éber állapotban tovább tarthat, mert a logikus elme a tapasztalatai alapján beleszól a folyamatba, hogy „Hagyjál már békén, ez hülyeség! Úgysem fog menni!” De gyakorlással el lehet érni.

Meditatív, relaxált, hipnotikus állapotban gyorsabb eredményt lehet elérni. Főként, ha már többször gyakoroltuk.

A meditáció olyan, mint amikor a számítógépen karbantartást végzünk.
Eleinte bedob különböző gondolatokat. Ezek megmutatják, mi van odabent, amik működtetnek akár tudatos, akár nem. Ezeket elfogadjuk, hogy léteznek és tovább megyünk. Nem tulajdonítunk nekik jelentőséget.
Amikor már elcsendesedik, lehet programozni. Átírni az adatokat, amik odabent találhatóak.

Ezért is jó a hajnali ébredés időpontja vagy reggel, ha van idő rá. Illetve a félálom, bambulás ideje, amit alfának és thétának neveznek. Elég 5-10 percet rászánni alkalmanként.

Illetve egy-egy helyzet, kellemetlen élmény tompításához, megszüntetéséhez éber állapotban a szemmozgás terápia is gyors eredményt tud hozni. Ezzel a módszerrel pozitív megerősítések is bevíhetők.

Az Access Bars kezelés is egy eszköz, hogy jobban érezd magad.
Erről a honlapomon olvashatsz.

www.egeszseg-wellness.hu

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, keress bátran!

+36303372760

vissza

Itt találsz meg:

Kuti Laura Tünde 
Kecskemét, Széchenyiváros
(a SPAR mögött)

Telefon (09-től 20-ig):
+36/30-3372-760

E-mail:
klola216@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap
9.00 - 20.00

Hírek

Megosztás