Itt találsz meg:

Kuti Laura Tünde 
Kecskemét, Széchenyiváros
(a SPAR mögött)

Telefon (09-től 20-ig):
+36/30-3372-760

E-mail:
klola216@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap
9.00 - 20.00

Hírek

Megosztás

Kapcsolatteremtő Gyógy

A gyógyításról

 

Kapcsolatteremtő gyógyítás - Reconnective healing

Gyógyításnak azt a tevékenységet nevezik, ami előidézi a gyógyulást, illetve segíti. Mivel az idevonatkozó jogszabályok előírják, hogy csak megfelelő diplomával rendelkező személyek jelenthetik ki magukról, hogy gyógyítók, csínján kell bánni ennek a kifejezésnek a használatával.

Pedig hát gondoljunk bele, mit tesz az orvos, amikor gyógyít. Egy bizonyos technikát alkalmaz annak érdekében, hogy a beteg öngyógyító rendszere beinduljon, ami előidézi az egészség visszaszerzését, a homeosztázis, az egyensúly helyreállását.

Az ő technikája az, hogy a tapasztalati és iskolában elsajátított ismeretei alapján felállít egy diagnózist, vagyis megállapítja, hogy nagy valószinűség szerint, a tünetek és laboreredmények alapján mi lehet a betegség. Ezután felírja azt a gyógyszert és gyógykezelést, aminek hatására a tapasztalatok alapján javulni szokott a betegek állapota és fájdalomcsillapítót, ami elviselhetőbbé teszi a gyógyulás ideje alatt a beteg közérzetét.

Az orvosok jellemzően a konkrét fizikai tünetre koncentrálnak, és azt igyekszenek megszüntetni. A lelki okok pedig ott maradnak a betegek életében, ami várhatóan újra előidézik a testi tüneteket.

 

A természetgyógyászati módszerek már kíméletesebbek, hiszen nem mesterségesen előállított gyógyszereket juttatnak a szervezetbe, hanem a természet, a Földanya adta erőforrásokat – gyógynövényeket és egyéb természetes anyagokat –, megfelelő gyógykezelésekkel, ha szükség van rá. A modernebb felfogású természetgyógyászok már a páciensben meghúzódó lelki okokat is igyekszenek kideríteni és ajánlanak rá megoldásokat.

 

Einstein azt mondta, hogy a problémákat azon a síkon nem lehet megoldani, amelyiken létrejöttek.

Vagyis jelen esetben a fizikai tüneteket inkább csak kezelgetni és elnyomni lehet a fizikai síkon, megszüntetni nem igazán. Itt az okokat kell megtalálni és megoldást találni rájuk, hogy az egészség, a lelki egyensúly helyreálljon, ami kiváltja a tünetek megszűnését.

 

Manapság már gombamód szaporodik az energiákon és információn alapuló gyógyító technikák alkalmazása, amik kimondottan az egyensúly helyrebillentését szolgálják.

Ilyenek pl. a chi kung, prána gyógyitás …

Ezek közül sokat ismertek már évezredekkel ezelőtt keleten is, de hozzánk csak az utóbbi évtizedekben szivárgott be.

 

Vannak olyanok is, amelyeket a ma emberének tartogatott az univerzum, legalábbis valami miatt MOST juttat el hozzánk. Ilyen a KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYITÁS®® is.

 

A Kapcsolatteremtő gyógyítás® vagy Kapcsolatteremtő gyógyulás eredeti nevén Reconnective Healing® egy teljesen új módszer, amit Eric Pearl révén juttatott el hozzánk az Univerzum. Ez a módszer azért új, mert egyszerre használja a fényt, az információt és az energiát a gyógyításhoz, a közérzetjavításhoz.

 

A Kapcsolatteremtő gyógyítás® ill. Reconnective Healing® egy módszer levédett márkaneve, ami egy bizonyos technika alkalmazását takarja a fizikai, érzelmi jólét érdekében. Úgy is mondhatjuk, hogy egy fizikai közérzet javító módszer, melynek eredményeképpen beindulhat a beteg öngyógyító képessége és eltűnhetnek a fizikai tünetei, amit betegség néven szoktunk illetni.

 

Ki Dr. Eric Pearl?

A jövő orvoslása