Itt találsz meg:

Kuti Laura Tünde 
Kecskemét, Széchenyiváros
(a SPAR mögött)

Telefon (09-től 20-ig):
+36/30-3372-760

E-mail:
klola216@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap
9.00 - 20.00

Hírek

Megosztás

Miért engem válassz?

Biztosan számtalan stresszoldó technikát kínáló, használó terapeuta tevékenykedik akár a lakhelyed közvetlen közelében is, így nem csoda, ha nem könnyű választanod közülük. Hadd könnyítsem meg a döntésedet: az alábbiakban olvashatsz néhány előnyt, amelyet egy ideális stresszoldás nyújtani tud – és amelyeket természetesen én is biztosítok.

Személyre szabott megoldást adok

Zavar, hogy az életed nem halad elég jól, esetleg egyhelyben toporog, ezért végre változtatnál már? Kipróbáltál már néhány dolgot, kineziológiát, személyiségfejlesztőket, de túl lassú és kismértékű a változás vagy egyáltalán nem is tapasztalod, hogy bármi megváltozott volna?

Ha hozzám jelentkezel be, biztos lehetsz benne, hogy személyre szabott megoldást kapsz. Nem fogok javasolni olyan megoldást, amely nem áll hozzád közel, mert úgysem érné el a kellő hatást. Bátran megoszthatod velem a véleményedet vagy aggodalmaidat.

Tanácsokkal is ellátlak

Előfordult már veled, hogy egy-egy kezelés után megkönnyebbülve, kellemes közérzettel tértél haza, de másnap már nem is emlékszel miért voltál olyan felszabadult? Igyekeztél előidézni azt a gondtalan érzetet, de már nem ment?

Esetleg az, hogy pillanatnyilag jót tett a kezelés, de később azt vetted észre, hogy ki tudja miért, de nehezebb lett az életed?

Ha igen, tegyél meg mindent azért, hogy többet ez ne történjen meg! Nem csak kellemes közérzettel ajándékozlak meg, hanem tanácsot is adok, hogy mit tegyél a hétköznapjaidon, ami szebbé, könnyebbé teszi azokat.

Természetes anyagokkal dolgozok

Tisztában vagyok vele, hogy a mesterséges anyagok az bőrön keresztül felszívódva, a szervezetben lerakódva hosszú távon károsíthatják azt, és legyengíthetik az immunrendszert. Mivel szervezetünk szerves egészet képez, nemcsak arra kell odafigyelnünk, hogy egészséges élelmiszereket fogyasszunk, hanem arra is, hogy az alkalmazott kozmetikumaink is kizárólag természetes anyagokat tartalmazzanak. Az általam használt krémektől, olajoktól biztosan nem fog tönkremenni a bőröd vagy az egészséged.

Az Access Facelift arcfiatalító kezelés során semmilyen kozmetikumot nem alkalmazok, csakis kizárólag az energiáké a főszerep. Az a 20 féle energia, amit ilyenkor használok teszi meg bőrregeneráló hatását.

Pontosan azt nyújtom, amit kérsz

Amennyiben csak ki szeretnél próbálni valamilyen kezelést kíváncsiságból és nincs szükséged kúrára, terápiára, én nem foglak rábeszélni semmi egyébre. Nálam pontosan azt kapod, amit kérsz; se többet, se kevesebbet. Nem beszéllek rá semmi olyasmire, amit nem szeretnél, csak azért, hogy több pénzt hagyj itt nálam.

Ha meggyőztek a fentiek, jelentkezz be most hozzám, szeretettel várlak!