Itt találsz meg:

Kuti Laura Tünde 
Kecskemét, Széchenyiváros
(a SPAR mögött)

Telefon (09-től 20-ig):
+36/30-3372-760

E-mail:
klola216@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap
9.00 - 20.00

Hírek

Megosztás

Tapasztalatok

Visszajelzések a Kapcsolatteremtő Gyógyítás kezelés után:

Folyamatos fejfájás gyötört már, amikor elmentem egy természetgyógyászhoz, aki értágítót adott nekem. Ekkor még nem vettem észre semmiféle változást. Aznap úgy alakult, hogy Laura kezelt engem a Kapcsolatteremtő Gyógyítás módszerével. A kezelés alatt többféle típusú fejfájás jött elő, ami felerősödött, csökkent és elmúlt. Ezek váltották egymást. Amikor végeztünk, azt vettem észre, hogy már nem fáj a fejem. Azóta sem jelentkezett.

    R. Kecskemét


Egy évvel ezelőtt nagy trauma ért engem, amit azóta sem tudtam feldolgozni. Spirituális ember vagyok, mégsem sikerült magam túltenni rajta. Ez megbénította az életvitelemet. Erős Nem hagytam el magam, végeztem spirituális gyakorlatokat is, de igazából csak rövid időre segítettek. 3 alkalommal voltam Kapcsolatteremtő Gyógyításon. Éreztem, hogy elég intenzív energiák vannak működésben. Ezt főleg az első alkalommal éreztem. Másodszorra inkább olyan kellemesen dédelgetőnek éreztem. Harmadik alkalommal a kezelés előtt olyan volt, mintha egy angyal megsimogatta volna a kezemet. Nem éreztem hirtelen borzasztó nagy változást, de mégis elkezdett megváltozni az életem. Most már nincs az a nagy bánat, tovább tudok lépni a történteken és belevágtam egy új párkapcsolat kialakításába is.

    Sz. I. KecskemétAz első kezelésen többféle érzést éltem át, például azt is, hogy megfájdult az állkapcsom és nehezen kaptam levegőt egy kis ideig, nagyokat nyeltem. Azóta viszont nincs gondom az állkapcsommal. Előtte ugyanis rendszeresen ropogott, kiakadt és fájt.

    M. N. KecskemétMár napok óta fájt a fogam, be volt dagadva az arcom. Hiába szedtem a fájdalomcsillapítót és a gyulladás gátlót, nem változott semmi. A második kezelés után megszűnt a fájdalom és elkezdett lelappadni az arcom. Másnapra meggyógyult, azóta is rendben van.

    F. T. Kecskemét

 Egyéb tapasztalatok:

Jár hozzám egy kutatóorvos és a masszírozás alatt olyan inspirációja jött a kutatásával kapcsolatban, hogy felpattant és szaladt is egyből a laborba megvalósítani azt.

Már többször megjegyezte, hogy az érintések alatt különleges energiaáramlást érez és ő bizony ilyennel még nem találkozott.

 

Valaki más Access Bars kezelés után jelezte, hogy milyen pozitív hatással volt rá és újra neki fogott, hogy megírja a könyvét, amit évekkel ezelőtt abbahagyott.

 

Van olyan, aki a házasélete javulásáról számolt be.

 

Egy hölgy "rendetlenkedő vérzése" jött helyre, miután az egyik kezelés alatt megkerestük az okát és felállítottuk a stratégiát, hogy ezután mit tegyen. Nem mellékes, hogy az orvosok már csak a csonkítást látták megoldásnak. Azóta is megvan a méhe, elkerülte a műtétet.

 

Egy másik hölgynek a gyógyító és látó képességei jöttek elő a kezelések alatt, amit örömmel használ. Elképesztő gyógyulásokról számol be azóta is. A konzultációk hatására pedig a családi élete vett rohamos javulást.

 

Kedves nővendégem megjegyezte, hogy az általam végzett relaxációs masszázs, amit én "Szeretet masszázs"-nak hívok, mennyire egyéni és hasonlít a Testsuttogás kezeléshez. Erről itt olvashatsz: Mi a Testsuttogás

 

Sokan számolnak be kezelések vagy masszírozás után, hogy megnyugszanak és sokkal több energiájuk lesz, nyugodtan alszanak.

 

Tiszaalpári idős hölgy, aki átesett már mellrákon és végbéldaganaton, műtét után két évvel történő találkozásunk során beszámolt arról, hogy májában és tüdejében találtak "áttéteket". A konzultáció után néhány héttel arról számolt be, hogy olyan mértékben javultak az eredményei, hogy fél évig nem is kell visszamennie az onkológiára kontroll vizsgálatra.
Azóta eltelt 4 év és köszöni szépen jól van. Most 84 éves.

 

Saját tapasztalatom, nőgyógyászati rendkívül rossz rákszűrés eredménye lett negatív két hét alatt.

A 20 éve tartó és egyre súlyosbodó allergiám megszűnt.

 

Neked miben lehetek a segítségedre?