Itt találsz meg:

Kuti Laura Tünde 
Kecskemét, Széchenyiváros
(a SPAR mögött)

Telefon (09-től 20-ig):
+36/30-3372-760

E-mail:
klola216@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap
9.00 - 20.00

Hírek

Megosztás

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#5 - Ficsór Károly2019.09.14. 21:48

Én már elindultam egy önismereti úton, amikor megismertem Laurát. Minden tekintetben megváltozott az életem, nemrég voltam a második kezelésen. Én azt tudom mondani, ha megrekedt az életed az Acces Bars és az ő szakértelme a lehető legjobb választás.

#4 - Marika2019.05.20. 21:36

Én pánik és szorongással küzdöttem, de nem akartam, hogy nyugtatóval és egyéb gyógyszereken keljen élnem. Szerencsére rátaláltam Laurára aki egy nagyon kedves és maximálisan segített a problémám leküzdésében. Nagyon sokat tanultam tőle és hálás vagyok neki mert teljes életet tudok élni. Ha valaki hasonló promlémával küzd nyugodtan merem ajánlani.
Nagyon köszönöm Neked Laura amit elértünk.!!!

#3 - Gábor2019.05.20. 15:39

Már több alkalommal is találkoztam Laurával. Végtelen kedvesség, szeretet árad belőle, amellyel gyorsan ki is alakította a bizalmat részemről. A bizalom hatására meg tudtam nyílni neki. Legutóbb egy baleset utózöngéi miatt kerestem fel. Az eset kapcsán rettegés fogott el a motorral kapcsolatban. A terápia után éreztem a nyugalmat. Még aznap délután használnom kellett a motort, és be is bizonyosodott, hogy sikerült a kezelés: a félelem elmúlt, visszatért a motorozás iránti vágy. Ajánlom figyelmébe mindenkinek a terápiát, akinek vannak félelmei. Köszönöm szépen a segítséget Laura!

#2 - Kowalski Bogdán2017.10.04. 21:04

Magyarországon egyik legsikeresebb terapeuta és hatékonysága ,egyedisége is magával-ragadó....mindent nagyon köszönök

#1 - kméti2017.10.03. 20:20

Életem egyik legjobb döntése volt,hogy felkerestem Laurát.
Zaklatott voltam,folyton agyaltam-őrlődtem,el voltam keseredve.Ismerős az érzés?Valami idegeskedni való mindig volt.És egy kis rosszindulat miatt már magam alatt voltam.

Megváltoztak a mindennapjaim: a hangulatom,a gondolkodásom,a nézőpontjaim,a hozzáállásom.Mások a reggelek és nyugodtan hajtom álomra a fejem.Már nem bosszantanak olyan dolgok,amiken eddig napokig rágódtam; a gyomorideg szinte eltűnt.Már nem aggaszt a múlt és nincs bennem félsz a jövőt illetően.A negatív dolgok lepörögnek rólam.
Mindehhez Laura segített hozzá,aki egy nagyon figyelmes,kedves személy.Szívből ajánlom mindenkinek,aki a fenti problémák valamelyikével küzd.
Mindezt valóban receptre kellene felírni. :)